4/4/13

Η RSF Hellas στο Ειδικό Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την αναζήτηση εξαφανισμένων παιδιών.

Μέλη της RSF Hellas συμμετέχουν στο Ειδικό Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την αναζήτηση εξαφανισμένων παιδιών με θέμα «Αναζήτηση εξαφανισμένων παιδιών: μια διεπιστημονική προσέγγιση», που διοργανώνει στις 4 & 5 Απριλίου 2013, το «Εθνικό Κέντρο για τα εξαφανισμένα και υπό εκμετάλλευση παιδιά».
Το «Εθνικό Κέντρο για τα εξαφανισμένα και υπό εκμετάλλευση παιδιά». του οποίου τον συντονισμό έχει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει  το Εκπαιδευτικό σεμινάριο με κεντρικό ομιλητή τον κ. Alain Remue, επικεφαλής του τμήματος εξαφανισμένων ατόμων της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας του Βελγίου.

Ο κ. Alain Remue είναι αξιωματικός της Βελγικής Αστυνομίας με 20ετή εμπειρία στις εξαφανίσεις. Έχει λάβει εκπαίδευση υψηλού επιπέδου από το FBI και πιστοποιημένους φορείς άλλων χωρών και έχει με τη σειρά του διδάξει σε στελέχη αστυνομίας αλλά και άλλων ειδικοτήτων σε Πανεπιστήμια στην Ευρώπη και στον Καναδά. Από το 2000 μέχρι και το 2010 ήταν Πρόεδρος ειδικών επιτροπών για τις εξαφανίσεις παιδιών της Interpol. Επίσης ενεπλάκη εξαρχής στην πολύκροτη υπόθεση Ντιτρού που συντάραξε την Βελγική κοινωνία.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχοντας αποκτήσει τεχνογνωσία και διεθνείς επαφές στον τομέα Διαχείρισης περιστατικών εξαφανισμένων παιδιών ανέλαβε την πρωτοβουλία να συντονίσει την εκπαίδευση της Συντονιστικής Επιχειρησιακής Ομάδας για εξαφανίσεις παιδιών στην οποία θα συμμετάσχουν τα Σώματα Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ, του Λιμενικού και του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και τις πιστοποιημένες Εθελοντικές Οργανώσεις Έρευνας και Διάσωσης.
Απολογισμός από το χαμόγελο του παιδιού.
Απολογισμός στον τύπο 1
Απολογισμός στον τύπο 2
Απολογισμός στον τύπο 3
Απολογισμός στον τύπο 4
Απολογισμός στον τύπο 5


Share:

Πιστοποιημενο Εκπαιδευτικο Κεντρο Πρωτων Βοηθειων.

We are ISO 9001: 2008 certified.

Διαλεξατε το διαβασατε περισσοτερο :

Εκπαίδευση "από καρδιάς"

ΜΑΘΗΜΑΤΑ Α΄ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ & ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ Εκπαιδευτικό σεμινάριο Α’ Βοηθειών με τίτλο «Από Κ...

We are ISO 9001: 2008 certified.

Το αρχειο μας

Live καιρος.

Κεραυνοί live

meteoalarm.eu

Follow by Email

Site με καταχωρημενο Copyright.

Visitors Powered by google.

Από το Blogger.