4/4/13

Η RSF Hellas στο Ειδικό Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την αναζήτηση εξαφανισμένων παιδιών.

Μέλη της RSF Hellas συμμετέχουν στο Ειδικό Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την αναζήτηση εξαφανισμένων παιδιών με θέμα «Αναζήτηση εξαφανισμένων παιδιών: μια διεπιστημονική προσέγγιση», που διοργανώνει στις 4 & 5 Απριλίου 2013, το «Εθνικό Κέντρο για τα εξαφανισμένα και υπό εκμετάλλευση παιδιά».
Το «Εθνικό Κέντρο για τα εξαφανισμένα και υπό εκμετάλλευση παιδιά». του οποίου τον συντονισμό έχει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει  το Εκπαιδευτικό σεμινάριο με κεντρικό ομιλητή τον κ. Alain Remue, επικεφαλής του τμήματος εξαφανισμένων ατόμων της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας του Βελγίου.

Ο κ. Alain Remue είναι αξιωματικός της Βελγικής Αστυνομίας με 20ετή εμπειρία στις εξαφανίσεις. Έχει λάβει εκπαίδευση υψηλού επιπέδου από το FBI και πιστοποιημένους φορείς άλλων χωρών και έχει με τη σειρά του διδάξει σε στελέχη αστυνομίας αλλά και άλλων ειδικοτήτων σε Πανεπιστήμια στην Ευρώπη και στον Καναδά. Από το 2000 μέχρι και το 2010 ήταν Πρόεδρος ειδικών επιτροπών για τις εξαφανίσεις παιδιών της Interpol. Επίσης ενεπλάκη εξαρχής στην πολύκροτη υπόθεση Ντιτρού που συντάραξε την Βελγική κοινωνία.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχοντας αποκτήσει τεχνογνωσία και διεθνείς επαφές στον τομέα Διαχείρισης περιστατικών εξαφανισμένων παιδιών ανέλαβε την πρωτοβουλία να συντονίσει την εκπαίδευση της Συντονιστικής Επιχειρησιακής Ομάδας για εξαφανίσεις παιδιών στην οποία θα συμμετάσχουν τα Σώματα Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ, του Λιμενικού και του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και τις πιστοποιημένες Εθελοντικές Οργανώσεις Έρευνας και Διάσωσης.
Απολογισμός από το χαμόγελο του παιδιού.
Απολογισμός στον τύπο 1
Απολογισμός στον τύπο 2
Απολογισμός στον τύπο 3
Απολογισμός στον τύπο 4
Απολογισμός στον τύπο 5


Share:

Πιστοποιημενο Εκπαιδευτικο Κεντρο Πρωτων Βοηθειων.

We are ISO 9001: 2015 certified.

Διαλεξατε το διαβασατε περισσοτερο :

Βράβευση.

Η RSF Hellas Βραβεύτηκε στα πλαίσια της Διεθνούς ημέρας εθελοντισμού και του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου ΚΕΔΕ. Τον σύλλογο μας εκπροσώπησε...

Hands - Only CPR

Το αρχειο μας

Κεραυνοί live

meteoalarm.eu

Site με καταχωρημενο Copyright.

Visitors Powered by google.

Από το Blogger.