15/1/14

Η Ημέρα του 112 στην Αθήνα.Το 112, που σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο είναι σχεδόν άγνωστο στην Ελλάδα, λειτουργεί σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συνδέει μέσω κινητών και σταθερών τηλεφώνων τους πολίτες που κινδυνεύουν από τραυματισμό, πυρκαγιά ή εγκληματική ενέργεια με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης (ασθενοφόρα, πυροσβεστική, αστυνομία). 

Ο φετινός εορτασμός είναι αφιερωμένος στην καρδιακή ανακοπή, τη σημαντικότερη στατιστικά αιτία κλήσης του 112 πανευρωπαϊκά.

Η RSF Hellas  με τη συνεργασία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και τη συμβολή της 112 Foundation, διοργανώνει στη Αθήνα
ημερίδα με θέμα τον αριθμό 112 και ανοιχτή εκπαίδευση στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡ.Π.Α.).

Η  εκπαίδευση, στην οποία μπορούν να πάρουν μέρος όλοι ΔΩΡΕΑΝ  θα πραγματοποιηθεί   κατά την διάρκεια της  ημερίδας την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρες 09.00 – 16.30 στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού ΜΟΣΧΑΤΟ). 
Το  θεωρητικό σκέλος θα πραγματοποιηθεί από εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ και θα δοθεί βεβαίωση.   

Δηλώσεις συμμετοχής στην RSF Hellas, στο e-mail: 112@rsfhellas.org

Περισσότερες πληροφορίες στο www.112sos.gr.


Υπενθυμίζεται ότι η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα παρήγαγε το 2013 τρία τηλεοπτικά σποτ για το 112 τα οποία έχουν υιοθετηθεί επίσημα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και είναι υποψήφια για βράβευση στην κατηγορία «Εκπαίδευση» στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων για το 112 που θα ανακοινωθούν στις 2 Απριλίου 2014 στην Βαρσοβία (Πολωνία). 

Share:

Πιστοποιημενο Εκπαιδευτικο Κεντρο Πρωτων Βοηθειων.

We are ISO 9001: 2008 certified.

Διαλεξατε το διαβασατε περισσοτερο :

Βράβευση από την Περιφέρεια Αττικής.

Βράβευση για 2η χρονιά του συλλόγου μας από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής και την Περιφερειάρχη κα Ρ...

We are ISO 9001: 2008 certified.

Το αρχειο μας

Live καιρος.

Κεραυνοί live

meteoalarm.eu

Follow by Email

Site με καταχωρημενο Copyright.

Visitors Powered by google.

Από το Blogger.