29/9/14

Νέα χορηγία από το FirstAidShop.gr και το TacMed.gr


Τα Μέλη και το ΔΣ της Rsf Hellas θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια το FirstAidShop.gr και το TacMed.gr για την δωρεά ένας Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED), ME-PAD Γερμανίας, συνολικής αξίας 1600€ για τον εμπλουτισμό του εξοπλισμού του νέου ασθενοφόρου της ομάδας.

Ο κύριος Κο Τερλεμές Νεοπτόλεμος εκ μέρους των FirstAidShop.gr και του TacMed.gr δήλωσε πως " Ο σκοπός αυτής της ενέργειας, πέρα από την ενίσχυση μιας δραστήριας ομάδας όπως η RSF Hellas  είναι και η πεποίθηση ότι στα χέρια τους υπάρχει η πιθανότητα να σωθεί έστω και μία ζωή, η προώθηση των εξωτερικών απινιδωτών όπου προβλέπεται από την Ελληνική νομοθεσία αλλά και όπου υπάρχει ανάγκη, Ευχόμαστε να σας είναι αχρείαστος! ".
Το FirstAidShop διακινεί στην Ελλάδα τους Απινιδωτές ME-PAD Γερμανίας, λεπτομέρειες για τους οποίους μπορείτε να δείτε στο http://www.firstaidshop.gr/ipad-aed-greece-el.html .

Στην φωτογραφία η παράδοση του απινιδωτή Me-Pad από τον ιδιοκτήτη του FirstAidShop.gr Κο Τερλεμέ Νεοπτόλεμο στον Πρόεδρο της RSF Hellas Κο Σαμαλτάνο Ανδρέα στα γραφεία του www.FirstAidShop.gr
Share:

Πιστοποιημενο Εκπαιδευτικο Κεντρο Πρωτων Βοηθειων.

We are ISO 9001: 2008 certified.

Διαλεξατε το διαβασατε περισσοτερο :

Βράβευση από την Περιφέρεια Αττικής.

Βράβευση του συλλόγου μας, από την Περιφέρεια Αττικής, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, για την συνολική εθελοντική προσφορά μας στην Πολιτι...

We are ISO 9001: 2008 certified.

Το αρχειο μας

Live καιρος.

Κεραυνοί live

meteoalarm.eu

Follow by Email

Site με καταχωρημενο Copyright.

Visitors Powered by google.

Από το Blogger.