Μας Στηρίζουν.

 Αν και εσείς θέλετε να μας στηρίξετε μάθετε πως εδώ

Μας στηρίζουν και τους Ευχαριστούμε για αυτό
Χάρη στην υποστήριξη τους μπορούμε να προσφέρουμε με ασφάλεια και συνέπεια το εθελοντικό έργο μας.
Μαγικές Κατσαρόλες::Εστιατόριο - Ελληνική Δημιουργική ΚουζίναΖησιμοπούλου 47, Π. Φάληρο
Τηλ. 210 9418821 


Η εταιρία ΕΝΤΥ μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας σε Τζάμια και Καθρέφτες κάθε τύπου για το σπίτι και τους χώρους εργασίας.  Θα τους Βρείτε στο  ΒΥΡΩΝΑ  ΤΜΩΛΟΥ 5 και στο τηλέφωνο 2107613489.


www.tolis.gr  Η εταιρεία Display Hellas Α.Ε. δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία ειδών εξοπλισμού εταιρειών logistics, χονδρικού και λιανικού εμπορίου. Από το 1960 έχει επιτύχει να γίνει μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της. Διαθέτει ένα από τα πιο εξελιγμένα εργοστάσια παραγωγής συρμάτινων προϊόντων εξοπλισμού καταστημάτων στα Βαλκάνια και μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα.
Θα τους βρείτε  Π. Τσαλδάρη 379, Καλλιθέα 
Τηλέφωνο: +30 210 9401559 Φαξ: +30 210 9412558 E-Mail: info@tolis.gr


www.dei.gr Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με περίπου 7,4 εκατομμύρια πελάτες. Διαθέτει μια μεγάλη υποδομή σε εγκαταστάσεις ορυχείων λιγνίτη, παραγωγής, μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Κατέχει περίπου το 68% της εγκατεστημένης ισχύος των σταθμών ηλεκτροπαραγωγής στην Ελλάδα συμπεριλαμβάνοντας στο ενεργειακό της μείγμα λιγνιτικούς, υδροηλεκτρικούς και πετρελαϊκούς σταθμούς, καθώς και σταθμούς φυσικού αερίου, αλλά και μονάδες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ). http://www.shma.gr Η ΣΗΜΑ Α.Β.Ε.Ε. παρακολουθεί τις εξελίξεις στον τομέα της σήμανσης και προμηθεύει Δήμους, Τεχνικές εταιρείες, Εργολάβους & Ιδιώτες με όλα τα προϊόντα σήμανσης (πινακίδες εργοταξιακές,σχολικές, πληροφοριακές, προφίλ, ιστούς στήριξης, αναλάμποντες φανούς, κώνους, μάτια γάτας, σαμαράκια, ταινίες, κ.α.)
Όλη η γκάμα των προϊόντων ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. Η χρήση ποιοτικών και μεγάλης αντοχής αντανακλαστικών υλικών (προϊόντα της 3Μ) και αλουμινίου προδιαγραφών (προϊόν της ΕΛΒΑΛ Α.Ε.) αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για τα προϊόντα της. 
Θα τους βρείτε  Λεβιδίου 2 & Λευκάδος 15, Τ. Κ. 183 46, Μοσχάτο,  Τηλ: 210 48 31 996   Fax: 210 48 31 733


 
www.FirstAidShop.gr  Το εξειδικευμένο κατάστημα σε υλικά Πρώτων Βοηθειών, διάσωσης και όχι μόνο, το FirstAidShop διακινεί στην Ελλάδα τους Απινιδωτές ME-PAD Γερμανίας, λεπτομέρειες για τους οποίους μπορείτε να δείτε εδώ
  
www.interamerican.gr  Το όνομά της είναι ταυτόσημο με την ιδέα της 
ιδιωτικής ασφάλισης στη χώρα μας.
σε μέγεθος ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία και 2η επί συνόλου αγοράς.
Δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης, στη Ζωή, στην Υγεία, στην προστασία της περιουσίας, στις υπηρεσίες Βοήθειας και στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας.
Προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, όπως τα προγράμματα υγείας MEDISYSTEM, το σύστημα επένδυσης Capital, τις καινοτόμες καλύψεις στο χώρο της Βοηθείας κ.λπ.

Επικοινωνήστε μαζί τους: Τηλέφωνο 210 946 2000 /  fax 210 946 1008


www.cobra-center.gr Επίσημοι αντιπρόσωποι στην Ελλάδα των εταιρειών: "CTE International - MIDLAND - ALAN - ALBRECHT - LEA (Sigma, Sirtel, Rac) - RM - K40 - TELECOM - ARIA - KENWOOD" 
Την εταιρία COBRA CENTER LTD θα την βρείτε 25ης Μαρτίου 13 17778 Ταύρο.
Τηλ 30 210 4829801 - 5   Fax 30 210 4826528
 
 
www.tacmed.gr   Οι ειδικοί στις Πρώτες Βοήθειες και την επιβίωση στα πεδία μάχης εντός και εκτός Πόλεων.

 www.cardioexpress.gr  Η εταιρία CARDIOEXPRESS που δραστηριοποιείται στον χώρο της Τηλεϊατρικής από το 1993, προσφέρει σήμερα κάλυψη σε περίπου 1.750.000 άτομα σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντάς τους υπηρεσίες Τηλεϊατρικής εφαρμοσμένες στην καρδιολογική παρακολούθηση 24 ώρες το 24ωρο, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.


www.houseofradio.gr Το HOUSE OF RADIO ιδρύθηκε το 1998. Το Αντικείμενο των εργασιών του είναι η εισαγωγή , εμπόριο χονδρικής – λιανικής  συσκευών ασύρματων τηλεπικοινωνιών και παρελκομένων, επισκευή των μηχανημάτων, η παροχή υπηρεσιών και εγκαταστάσεων των μηχανημάτων και παρελκομένων τους σε οχήματα η κτίρια.Στόχος και σκοπός του  είναι να παρέχει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και λύσεις για της ασύρματες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες. www.nestle.gr
www.freebytes.com Eταιρία τηλεπικοινωνιακών ειδών εμπόριο,  συντήρηση και  κατασκευή συσκευών υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών καθώς και συσκευών ασύρματων τηλεπικοινωνιών και GPS. H παροχή υπηρεσιών συντήρησης και κατασκευής δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών σε εταιρίες  παροχή υπηρεσιών συντήρησης για τους υπολογιστές των εταιριών αυτών. Η εταιρία επίσης εισάγει από το εξωτερικό συσκευές και υλικό ασυρμάτων επικοινωνιών το οποίο διαθέτει στην Ελληνική αγορά. www.carglass.gr  Η Carglass® είναι ηγέτιδα εταιρεία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων παντός τύπου οχημάτων στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας 100.000 αυτοκινητιστές ετησίως.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο 213-01 10 097

www.carcontrol.gr Το ΙΚΤΕΟ CARCONTROL έχει άδεια λειτουργίας από το Υπ.Μεταφορών,Υποδομών και Δικτύων για τον αρχικό και περιοδικό τεχνικό έλεγχο επιβατικών οχημάτων μέχρι 8 θέσεων και φορτηγών με μέγιστο φορτίο μέχρι 3,5 τόννους καθώς και για τον έλεγχο ΕΔΧ(ταξί) και ασθενοφόρων. 
Επίσης για τους ειδικούς ελέγχους εκπαιδευτικών και οχημάτων που χρησιμοποιούν και το υγραέριο ως καύσιμο.

Θα το βρείτε στο τηλέφωνο 10200 και ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 16 - ΑΘΗΝΑ.www.forlabels.gr  Οι ειδικοί στις εφαρμογές συσκευασίας και των αυτοκόλλητων ετικετών. 

 www.deddie.gr ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.
www.bbq-campingaz.gr Τα προϊόντα Campingaz® γεννήθηκαν από την αγάπη μας για το camping και είναι εμπνευσμένα από την επιθυμία μας να δημιουργούμε και να καινοτομούμε διαρκώς. Όλα μας τα προϊόντα αποτελούν απλές αλλά έξυπνες λύσεις και είναι αποτέλεσμα της πάνω από 65 χρόνια εμπειρίας μας. Την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν γενιές και γενιές, την έχουμε κερδίσει επειδή δημιουργούμε σίγουρα, αξιόπιστα και υψηλών προδιαγραφών προϊόντα.


  

www.sos-assistance.gr  SOS ASSISTANCE Κοζάνης ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ Γ - ΜΑΥΡΟΦΥΛΛΙΔΗΣ Α. θα την βρείτε στο 3ο χλμ Κοζάνης Θεσσαλονίκης στην Κοζάνη.
Τηλ 2461 033 000.ΜΑΡΕΤΣΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΠΕ  
Χονδρικό εμπόριο ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, Διεύθυνση Αριστομένους 31, Αθήνα 104 40 Τηλέφωνο:21 0884 1706

www.xoimes.gr Η εταιρεία ΧΟΪΜΕΣ ιδρύθηκε το 1963 και έως σήμερα παρέχει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στον τομέα των Ελαστικών, Ζαντών και Αναρτήσεων αυτοκινήτου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 Η εταιρεία AUTO Service ΚΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη service για όλους τους τύπους και μάρκες αυτοκινήτων. 
Θα τους βρείτε Πασίωνος 13 Αθήνα, Τ.Κ. 116 31 Τηλ.: 2109017753.

 

Η εταιρία Leader Securite  δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς παροχής υπηρεσιών ασφαλείας είτε με επανδρωμένες υπηρεσίες είτε με τεχνολογικά μέσα.
Θα τους βρείτε Κάνιγγος 7, Τηλ: 2112148148 Fax: 2114011498.


 www.digiedition.com Digiedition ΕΠΕ. Διαφημιστικό γραφείο Μια έμπειρη ομάδα από Γραφίστες, Φωτογράφους, Στυλίστες και Illustrators δημιουργούν έντυπα,προϊοντικούς καταλόγους, flayers, περιοδικά και πάσης φύσεως έντυπες εκδόσεις για την προώθηση της εταιρείας ή των προϊόντων σας.
www.alfabetaroto.com Η Alfabetaroto A.B.E.E. δραστηριοποιείται σχεδόν 50 χρόνια στην παραγωγή Εύκαμπτων Υλικών Συσκευασίας (Ε.Υ.Σ.).
Στην πορεία του χρόνου έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πλέον αξιόπιστους Mεταποιητές Ε.Υ.Σ. σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα και την ταχύτητα παράδοσης των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει, αλλά και για την ευελιξία που της επιτρέπει να προσαρμόζει τη λειτουργία των δομών της στις ανάγκες των πελατών της.
Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Αθήνα και οι κύριες παραγωγικές εγκαταστάσεις της στην Κομοτηνή.


www.stmichel.fr St Michel is a French familial company producing sweet biscuits since 1905.Π. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, Θ. ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ Ο.Ε. Ανταλλακτικά καινούργια μεταχειρισμένα και Ιμιτασίον Λαρίσης και Χαμοστέρνας στον Ταύρο.

www.paperaxon.com.gr  Παραγωγή Εύκαμπτων Υλικών Συσκευασίας www.omnivoice.eu  Υπηρεσίες Τεχνολογίας VoIP - Εναλλακτικής Τηλεφωνίας.

www.chanos.gr  Η εταιρεία ΧΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε. δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπορία ομπρελών από το 1927. Η συλλογή της εταιρίας περιλαμβάνει ομπρέλες βροχής, αδιάβροχα, τσάντες, ομπρέλες παραλίας και κήπου, επαγγελματικές και διαφημιστικές ομπρέλες όλων των τύπων και διάφορα είδη παραλίας.


www.bingo.gr Η γκοφρέτα SERENATA κυκλοφόρησε το 1971, κέρδισε τους καταναλωτές με την μοναδική πλούσια σοκολατένια γεύση της και την πρωτοποριακή για την εποχή της επικοινωνία με τον Χάρρυ Κλυνν και το σλόγκαν "SERENATA και πάσης Ελλάδας".
Σήμερα, 41χρόνια μετά εξακολουθεί να έχει φανατικούς καταναλωτές, κάθε ηλικίας, που την κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων τους.
www.adidasrunningteam.gr   Η ομάδα που κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία της ομαδικής συμμετοχής στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών 2011 και 2012. http://www.acrobase.gr/ μακροβιότερη BBS, μακροβιότερη βάση επικοινωνίας στην Ελλάδα.

Πιστοποιημενο Εκπαιδευτικο Κεντρο Πρωτων Βοηθειων.

We are ISO 9001: 2008 certified.

Διαλεξατε το διαβασατε περισσοτερο :

Εκπαίδευση "από καρδιάς"

ΜΑΘΗΜΑΤΑ Α΄ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ & ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ Εκπαιδευτικό σεμινάριο Α’ Βοηθειών με τίτλο «Από Κ...

We are ISO 9001: 2008 certified.

Το αρχειο μας

Live καιρος.

Κεραυνοί live

meteoalarm.eu

Follow by Email

Site με καταχωρημενο Copyright.

Visitors Powered by google.

Από το Blogger.