29/10/12

Ο πρόεδρος της RSF hellas στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) στην ΠΕ Κεφαλονιάς.


Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας  (Σ.Ο.Π.Π.) της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας συγκάλεσε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σ. Κουρής.
  Σκοπός της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός και η εφαρμογή μέτρων, όλων των φορέων που εμπλέκονται στην πρόληψη και την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων και χιονοπτώσεων.
  Συγκεκριμένα συζητήθηκε η συντήρηση και η αποκατάσταση του οδικού δικτύου και των αντιπλημμυρικών έργων, όπως και ο αποχιονισμός του κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.
  Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο  Αντιδήμαρχος Δήμου Κεφαλονιάς, Θεοφιλάτος Β., ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Χωραϊτης Γ., ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Τετενές Μιλτιάδης, ο Διοικητής της Λιμενικής Αστυνομίας, Σπυρίδων Σταματελάτος, ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Κεφαλονιάς, Ανδρεάτος Ε., ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κεφαλονιάς, Τουμάσης Χαράλαμπος, η Διευθύντρια Δασών, Λύτρα Άννα, o Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου, Λιονάτος Ν., οι Δασολόγοι από τον Φορέα Διαχείρισης του Αίνου, Ξανθάκης Μ. και Λυσίτσα Γ. , ο Πρόεδρος της RSF Hellas και εκπρόσωπος του ΜΔΚ Ανδρέας Σαμαλτάνος και υπηρεσιακοί παράγοντες της ΠΕ Κεφαλονιάς.
Share:

Πιστοποιημενο Εκπαιδευτικο Κεντρο Πρωτων Βοηθειων.

We are ISO 9001:2015 certified.

Member of Committee for Tactical Emergency Casualty Care

Member of Committee for Tactical Emergency Casualty Care
Since 2018

Διαλεξατε το διαβασατε περισσοτερο :

Η RSF Hellas στους Ομιλητές του EMERGENCY 2019.

Παρουσίαση - της τεχνολογίας DMR και του διασυλλογικού δικτύου DMR+, - των Πιστοποιήσεων ISO και του ρόλου τους στην Πολιτική Προστασία στα ...

Hands - Only CPR

Το αρχειο μας

Κεραυνοί live

meteoalarm.eu

Site με καταχωρημενο Copyright.

Visitors Powered by google.

Από το Blogger.