17/5/13

9:49 π.μ.
ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΑ ΝΤΟΝΤΑΪ

Η περιπέτεια της Κριστιάνα Ντοντάι (15 ετών) έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν τις τελευταίες οκτώ ημέρες. Η ανήλικη βρέθηκε στο χωριό Σιταράλωνα του Δήμου Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας και είναι καλά στην υγεία της. Θεωρούμε πολύ σημαντικό να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεργάστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μας την αγωνία για την αναζήτηση του παιδιού και κυρίως τους πολίτες που επικοινώνησαν με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000» δίνοντας σημαντικές πληροφορίες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι καθοριστικό ρόλο στην εύρεση της Κριστιάνα έπαιξαν οι συντονισμένες ενέργειες των ανθρώπων της αστυνομίας σε συνεργασία με “Το Χαμόγελο Του Παιδιού”, άνθρωποι του οποίου από την πρώτη στιγμή έσπευσαν να συνδράμουν στην αναζήτηση του παιδιού.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά και να σας ζητήσουμε να αντιμετωπίζετε με την ίδια διάθεση την εξαφάνιση κάθε παιδιού. Αξίζει να θυμόμαστε ότι κάθε παιδί διατρέχει σοβαρό κίνδυνο όσο βρίσκεται μακριά από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εκείνο και είναι σε θέση να του προσφέρουν τη φροντίδα και την ασφάλεια που χρειάζεται. http://www.hamogelo.gr/4-1/1489/Aisio-telos-sthn-peripeteia-ths-anhlikhs-Kristiana-Ntontai-(15-eton)