16/7/13

10:51 π.μ.
ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Η περιπέτεια της Ελένης Τριανταφύλλου, 15 ετών, έληξε σήμερα το μεσημέρι δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Ελένη βρέθηκε μετά από πέντε ημέρες περιπλάνησης και είναι καλά στην υγεία της.

Για μια ακόμη φορά η προβολή της εξαφάνισης ενός παιδιού στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, καθώς και η ευαισθησία και κινητοποίηση όλων επιτέλεσε καταλυτικό ρόλο στην άμεση εύρεση του. Συγκεκριμένα στις 17/7/2013 λάβαμε κλήση στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή Για Τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», από την κυρία Ευθυμία η οποία μας ενημέρωσε ότι ανήλικο κορίτσι που έμοιαζε στην Ελένη περιφερόταν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Έγκαιρα ειδοποιήθηκε από «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» η Άμεση Δράση και συγκεκριμένα ο Αστυνόμος Α’ κύριος Παναγιώτου Εμμανουήλ, ο οποίος κινητοποίησε τις αστυνομικές δυνάμεις και εντός ολίγων λεπτών έσπευσαν στο σημείο η Ομάδα Δίας και περιπολικά. Ταυτόχρονα άτομο του Συλλόγου μετέβη στην περιοχή και συνέβαλε στην αναζήτηση της Ελένης, η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα εντοπίστηκε.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά και να σας ζητήσουμε να αντιμετωπίζετε με την ίδια διάθεση την εξαφάνιση ενός παιδιού. Αξίζει να θυμόμαστε ότι κάθε παιδί διατρέχει σοβαρό κίνδυνο μακριά από το σπίτι του και έχει ανάγκη την βοήθεια όλων μας για να επιστρέψει ασφαλές κοντά στους δικούς του ανθρώπους όπως συνέβη στην περίπτωση της Ελένης.

http://www.hamogelo.gr/4-1/1580/Aisio-telos-sthn-peripeteia-ths-Elenhs-Triantafylloy