14/1/15

32ος ΑΜΑ, οι βραβεύσεις.

Η αυλαία του Αυθεντικού Μαραθωνίου πέφτει σήμερα Τετάρτη 14 Ιανουαρίου στο Πολεμικό Μουσείο, όπου θα γίνουν οι Βραβεύσεις σε ατομικό επίπεδο, φορέων και ομαδικών κατηγοριών.

Η τελετή βράβευσης που οργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ εδώ και αρκετά χρόνια αποτελεί ουσιαστικά το κλείσιμο της προηγούμενης διοργάνωσης και ταυτόχρονα την έναρξη των διαδικασιών της νέας του τρέχοντος έτους.

Στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου θα βραβευτούν οι ομαδικές συμμετοχές με βάση την βαθμολογία που συγκέντρωσαν στον Μαραθώνιο και στους αγώνες δρόμου 10 και 5χλμ και αποτελούν τις κατηγορίες ομάδων Χορηγών, Σχολείων, Γενική Κατάταξη Συλλόγων Δρομέων Σωματείων, Σχολείων κλπ.
 

Στην κατηγορία ατομικές βραβεύσεις θα βραβευτούν πρόσωπα και φορείς που συμβάλλουν στην προβολή, στην άψογη διοργάνωση και στην ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας.
 

Μεταξύ άλλων θα βραβευτούν η εφημερίδα «Τα Νέα, ένθετο Τρέχω» για την προβολή της διοργάνωσης και τη δημιουργία ενθέτου για το τρέξιμο γενικότερα, ο παλαιός πρωταθλητής Νότης Παπούλιας για την οικογενειακή συμμετοχή με τους δύο γιούς του. 

Επίσης η εθελοντική ομάδα της Ανατολής Νέας Ιωνίας, οι διασώστες της ομάδας RSF Hellas, ο σύλλογος γονέων του Λυκείου-Γυμνασίου Αυλώνα για την συγκέντρωση ρουχισμού που παρέδωσε σους ανηλίκους των φυλακών Αυλώνα και το σύνολο κρουστών «Λαγοί» για την εμψύχωση των δρομέων κατά τον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο.

πηγή
Share:

Πιστοποιημενο Εκπαιδευτικο Κεντρο Πρωτων Βοηθειων.

We are ISO 9001:2015 certified.

Member of Committee for Tactical Emergency Casualty Care

Member of Committee for Tactical Emergency Casualty Care
Since 2018

Διαλεξατε το διαβασατε περισσοτερο :

Η RSF Hellas στους Ομιλητές του EMERGENCY 2019.

Παρουσίαση - της τεχνολογίας DMR και του διασυλλογικού δικτύου DMR+, - των Πιστοποιήσεων ISO και του ρόλου τους στην Πολιτική Προστασία στα ...

Hands - Only CPR

Το αρχειο μας

Κεραυνοί live

meteoalarm.eu

Site με καταχωρημενο Copyright.

Visitors Powered by google.

Από το Blogger.