15/1/15

Βράβευση της RSF Hellas από το ΣΕΓΑΣ.

Κατά την διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου η RSF Hellas Εθελοντική Ομάδα Επικοινωνιών και Διάσωσης, βραβεύτηκε από το ΣΕΓΑΣ, για την ομαδική ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ προσφορά της στον 32ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ της ΑΘΗΝΑΣ.

 
Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της RSF Hellas ο Αρχίατρος της ομάδας κ. ΠΑΤΣΑΟΥΡΑΣ Παναγιώτης, ο οποίος δήλωσε "Μπράβο σε όλους μας.μια ηθική επιβράβευση για όλη την προσπάθεια που καταβάλλουμε ο καθένας από το δικό του πόστο με απώτερο σκοπό να κάνουμε την προσπάθεια,άλλα και τη ζωή κάποιων καλύτερη.
 Μια ηθική επιβράβευση για το φιλότιμο,το μεράκι αλλά και την αγάπη μιας ομάδας ανθρώπων να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.
Η  δουλειά δε σταμάτα εδώ όμως.
Συνεχίζουμε
Πιο δυνατά."

Υπενθυμίζουμε πως είναι η δεύτερη φορά  που η RSF Hellas βραβεύεται από το ΣΕΓΑΣ, την πρώτη φορά είχε βραβευτεί για τον συντονισμό του Χρυσού Μαραθωνίου του 2010 (28ος Κλασικός Μαραθώνιος). 

Τα  Μέλη και το ΔΣ της RSF Hellas ευχαριστούν το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, την Τεχνική Επιτροπή της Διοργάνωσης για την εμπιστοσύνη τους, τους Υποστηριχτές που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ και φυσικά ευχαριστούμε τις οικογένειες μας και τον κόσμο για την Αγάπη και την Ψυχική δύναμη με την οποία μας αγκαλιάζουν.  

Το βραβείο αυτό είναι το βραβείο των Εθελοντών του Μαραθωνίου.

Σχετικά εδώ 

Share:

Πιστοποιημενο Εκπαιδευτικο Κεντρο Πρωτων Βοηθειων.

We are ISO 9001:2015 certified.

Member of Committee for Tactical Emergency Casualty Care

Member of Committee for Tactical Emergency Casualty Care
Since 2018

Διαλεξατε το διαβασατε περισσοτερο :

Η RSF Hellas στους Ομιλητές του EMERGENCY 2019.

Παρουσίαση - της τεχνολογίας DMR και του διασυλλογικού δικτύου DMR+, - των Πιστοποιήσεων ISO και του ρόλου τους στην Πολιτική Προστασία στα ...

Hands - Only CPR

Το αρχειο μας

Κεραυνοί live

meteoalarm.eu

Site με καταχωρημενο Copyright.

Visitors Powered by google.

Από το Blogger.