24/4/15

Δωρεάν Υποστήριξη της CARDIOEXPRESS στην RSF Hellas.

Στον 6ο Διεθνή Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο» το ασθενοφόρο της RSF Hellas θα έχει την δωρεάν υποστήριξη της εταιρίας 
CARDIOEXPRESS.

Το ασθενοφόρο θα διαθέτει Τηλεκαρδιογράφο που διαβιβάζει ηχητικά μέσω οποιουδήποτε σταθερού, κινητού ή ραδιοτηλεφώνου πλήρες ηλεκτροκαρδιογράφημα 12 απαγωγών στο Κέντρο Ελέγχου της CARDIOEXPRESS και είναι σχεδιασμένο για μια επιτόπια και άμεση διάγνωση οποιασδήποτε αρρυθμίας, ισχαιμίας ή εμφράγματος του μυοκαρδίου.


Με μια μικρή συσκευή (250g)  και ένα απλό τηλέφωνο (σταθερό ή κινητό) o Τηλεκαρδιογράφος προσφέρει πλήρες καρδιογράφημα σε 42 δευτερόλεπτα, η εταιρία CARDIOEXPRESS προσφέρει άμεση διάγνωση από ειδικούς καρδιολόγους, ώστε να υπάρξει οργάνωση διάσωσης επειγόντων περιστατικών, Ιατρικές συμβουλές, 24 Ώρες το 24ωρο - 365 Μέρες το Χρόνο.


Η εταιρία CARDIOEXPRESS που δραστηριοποιείται στον χώρο της Τηλεϊατρικής από το 1993, προσφέρει σήμερα κάλυψη σε περίπου 1.750.000 άτομα σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντάς τους υπηρεσίες Τηλεϊατρικής εφαρμοσμένες στην καρδιολογική παρακολούθηση 24 ώρες το 24ωρο, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.
Share:

Πιστοποιημενο Εκπαιδευτικο Κεντρο Πρωτων Βοηθειων.

We are ISO 9001:2015 certified.

Member of Committee for Tactical Emergency Casualty Care

Member of Committee for Tactical Emergency Casualty Care
Since 2018

Διαλεξατε το διαβασατε περισσοτερο :

Η RSF Hellas στους Ομιλητές του EMERGENCY 2019.

Παρουσίαση - της τεχνολογίας DMR και του διασυλλογικού δικτύου DMR+, - των Πιστοποιήσεων ISO και του ρόλου τους στην Πολιτική Προστασία στα ...

Hands - Only CPR

Το αρχειο μας

Κεραυνοί live

meteoalarm.eu

Site με καταχωρημενο Copyright.

Visitors Powered by google.

Από το Blogger.