9/7/15

10:20 π.μ.
Γράφει ο Πρόεδρος της RSF Hellas.

Ιούλιος  2015.


Με λίγη καθυστέρηση "Καλό Μήνα".

Ο Ιούνιος σε εθελοντικό επίπεδο ήταν ο μήνας των δυνατών συγκινήσεων.


Το  νέο ΔΣ που προέκυψε από τις εκλογές της 21 Ιουνίου 2015, προέκυψε μετά από μεγάλη συμμετοχή των τακτικών μελών κάτι που δείχνει την αγάπη τους για τον σύλλογο αλλά και την εμπιστοσύνη τους σε αυτόν.

Το νέο ΔΣ είναι το πρώτο που δεν αποτελείτε ΜΟΝΟ από ιδρυτικά μέλη, η ανανέωση αυτή στηρίζει τα ιδεώδη πάνω στα οποία χτίστηκε ο σύλλογος, ταυτόχρονα δίνει έναν νέο αέρα και δυναμισμό, αφού εθελοντές έρχονται να προσφέρουν χρόνο και γνώσεις στο έργο του συλλόγου.

Ο Ιούνιος ήταν και "μήνας τεχνολογίας" για άλλη μια φορά, το έχετε ήδη διαβάσει και γνωρίζετε πως η τεχνική επιτροπή υπό του Δημήτρη SV1EDZ συνεχίζει να δουλεύει αποτελεσματικά και αθόρυβα. 

Η ενεργοποίηση του SW1K από την κορυφή του Κιθαιρώνα    και η ενεργοποίηση του πρώτου στην Ελλάδα ψηφιακού επαναλήπτη τεχνολογίας DMRαμέσως  μετά την ενεργοποίηση  του πρώτου στην Ελλάδα ’υβριδικού’ επαναλήπτη με δυνατότητα αναμετάδοσης ψηφιακής C4FM SYSTEM FUSION και αναλογικής (FM) διαμόρφωσης, δείχνουν πως δεν χρειάζεσαι να λες πως είσαι μεγάλος σύλλογος για να είσαι.

Ευχαριστώ τα μέλη για την εκ νέου εκλογή μου,  τα μέλη του ΔΣ για την εκ νέου εκλογή μου, ως προέδρου θα επαναλάβω πως "ΠΙΣΩ από κάθε κρίση, κάθε δυσκολία υπάρχει στο τέλος κάτι ΘΕΤΙΚΟ", πίστη στον εαυτό μας θέλει.

ΥΓ
Για λόγους ασφάλειας το site μας λειτουργεί είς διπλούν και το http://sz1rsf.blogspot.gr/