14 Μαρ 2016

9:30 μ.μ.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ψηφιακός καφές της Ψηφιακής Ραδιοερασιτεχνικής Κοινότητας.
Αν και υπήρχαν σε εξέλιξη πολλές αποκριάτικες δραστηριότητες που συμμετείχε η RSF Hellas σε επίπεδο Ιατρικής και Τηλεπικοινωνιακής κάλυψης, καταφέραμε να οργανώσουμε και να πραγματοποιήσουμε τη συνάντηση μας.
Αυτή τη φορά η συνάντηση είχε κάτι ξεχωριστό, καθώς έδωσαν το παρόν συνάδελφοι Ραδιοερασιτέχνες που προέρχονται από την πλειοψηφία των Ραδιοερασιτεχνικών ψηφιακών Modes.
Πρέπει να παραδεχτούμε πως η επιλογή του σημείου δεν προσφέρει ιδιαίτερες ευκολίες πρόσβασης με όλα τα μεταφορικά μέσα και η μέρα και ώρα ήταν κάπως δύσκολη για τόσο πρωινό ξύπνημα.
Αυτό που υποσχόμαστε είναι τον επόμενο καφέ, να τον πιούμε στο κάποιο σημείο που θα προσφέρει όλα τα προηγούμενα.
Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε η επίσκεψη του αγαπητού συναδέλφου Δημήτρη SV4LAD που ταξίδεψε από το Βόλο, όχι μόνο για να τον δούμε από κοντά, αλλά και να ολοκληρώσουμε την διαδικασία παράδοσης του εξοπλισμού ψηφιακού αναμεταδότη της Yaesu (Wires-x).
Όπως είναι ήδη γνωστό, η Κοινότητα χρηστών ψηφιακών Modes, έκανε μια συλλογή χρημάτων και αγορά ενός ψηφιακού επαναλήπτη Yaesu Wires-x που θα τοποθετηθεί στο όρος Πήλιο.
Αμέσως μετά την συγκέντρωση των χρημάτων στάλθηκε επιστολή σε Σύλλογο του νομού Μαγνησίας με σκοπό την δωρεά του εν λόγω επαναλήπτη στο Σύλλογο τους.
Με μεγάλη μας έκπληξη, η δωρεά ΔΕΝ έγινε δεκτή και έτσι όλοι όσοι ήταν παρόντες στην συνάντηση, αποφάσισαν να προσφέρουν τον εξοπλισμό στο σύλλογο RSF Hellas.
Στη συνέχεια έγινε παράδοση του εξοπλισμού στον συνάδελφο SV4LAD όπου θα είναι και ο τεχνικός αρμόδιος για τον συγκεκριμένο κόμβο.
Τέλος, υπήρξαν πολλές ανακοινώσεις για την εξέλιξη των ψηφιακών δικτύων, τις οποίες θα δημοσιεύσουμε στο digitalmode.gr.
Ακολουθεί σχετικό link με φωτογραφίες από τη συνάντηση.
Για το digitalmode.gr & την RSF Hellas
SV1EDZ