1/5/16

Χριστός ανέστη & Το Βήμα του προέδρου

Μάιος 2016.
Γράφει ο Πρόεδρος της RSF Hellas.

Χριστός ανέστη, 
Ευχή μας η ανάμνηση της ανάστασης του Κυρίου να φέρει και την ελπίδα της ανάστασης σε όλους μας.

Άλλος ένα μήνας πέρασε, εθελοντικά νέες συνεργασίες ήρθαν, άλλες είναι καθ' οδών.

Σαν σύλλογος από την αρχή μας ήμασταν και είμαστε "ελεύθεροι" στις επιλογές μας, αποφασίζουμε ΤΙ θα κάνουμε και ΑΝ θα το κάνουμε.

Αυτό το "δικαίωμα" στην επιλογή μας δεν το έχουμε μόνο μέσα από την "ιδέα" μας για το εθελοντισμό αλλά και μέσα από τις διαδικασίες που εμείς επιβάλαμε στον σύλλογο μας (και που έχουν γίνει ήδη όπως γνωρίζετε διαδικασίες ISO).

Υπάρχει όμως ένα θέμα που ακόμα μας "τσιμπάει" και μας "ενοχλεί" είναι η "εξάρτηση μας" από φορείς εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών για την εκπαίδευση των εθελοντών μας και των εκπαιδευτών μας.

Αποφασίσαμε και κάναμε το επόμενο βήμα, η RSF Hellas είναι πλέον επίσημο κέντρο εκπαίδευσης  Διεθνούς  φορέα εκπαίδευσης, αυτό σημαίνει πως αποκτά  "αυτάρκεια" στην εκπαίδευση των εκπαιδευτών της καθώς και στην εκπαίδευση & πιστοποίηση εθελοντών και κοινού.

Έτσι έχουμε πλέον έναν σύλλογο που:
- διαθέτει σύστημα διαχείρισης ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001 : 2008, για την εκπαίδευση (πρώτων βοηθειών και τηλεπικοινωνιών) που παρέχει στους πολίτες και στους Εθελοντές.
- διαθέτει αναγνώριση από το κράτος ως εκπαιδευτικό κέντρο για την εκπαίδευση (πρώτων βοηθειών και τηλεπικοινωνιών) που παρέχει στους πολίτες και στους Εθελοντές.
- είναι εκπαιδευτικό κέντρο Διεθνούς εκπαιδευτικού Οργανισμού (πρώτων βοηθειών) και μπορεί να εκπαιδεύει και να πιστοποιεί δικούς της εκπαιδευτές.

ΥΓ Μην ξεχάσουμε πως η πιστοποίηση μας με  Διεθνές Πρότυπο ISO 9001 : 2008, αφορά εκτός από την εκπαίδευση και τις υγειονομικές καλύψεις μας, τις τηλεπικοινωνιακές καλύψεις μας, καθώς και τις Διασωστικές δράσεις μας.
Share:

Πιστοποιημενο Εκπαιδευτικο Κεντρο Πρωτων Βοηθειων.

We are ISO 9001:2015 certified.

Member of Committee for Tactical Emergency Casualty Care

Member of Committee for Tactical Emergency Casualty Care
Since 2018

Διαλεξατε το διαβασατε περισσοτερο :

Άσκηση part 2

Τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η 2 ημερών άσκηση του Πυροσβεστικού Σώματος με σενάριο τροχαίου με πυρκαγιά σε οχήματα μέσα σε σήραγγα. Ο Σύλλο...

Hands - Only CPR

Το αρχειο μας

Κεραυνοί live

meteoalarm.eu

Site με καταχωρημενο Copyright.

Visitors Powered by google.

Από το Blogger.