1/10/16

Το Βήμα του Προέδρου.

Οκτώμβριος  2016.
Γράφει ο Πρόεδρος της RSF Hellas.

Καλό μήνα να έχουμε.


Είναι μεγάλη τιμή για κάποιον εκπαιδευτή να ξεκινά να "βγάζει" πιστοποιημένους εκπαιδευτές και ακόμα μεγαλύτερη τιμή είναι όταν η πρώτη εκπαιδεύτρια αναγνωρίζεται αμέσως από τον φορέα πιστοποίησης. 

  Οι δοκιμές στον DMR επαναλήπτη της Αττικής συνεχίζονται, είναι αλήθεια πως τα ψηφιακά προσφέρουν πολλές νέες ευχάριστες εκπλήξεις και προκλήσεις, όπως πχ την πρόκληση της διασύνδεσης των διαφόρων ψηφιακών συστημάτων μεταξύ τους DMR, Dstar, Fusion ώστε οποιοσδήποτε χρήστης να μπορεί να επικοινωνήσει με τους άλλους  εύκολα και το κυριότερο χωρίς να κουβαλά 2-3 φορητά για να καλύψει τις ανάγκες επικοινωνίας του.

Όλα είναι σε καλό δρόμο και οι πρώτες δοκιμές ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ, σύντομα και οι τελευταίοι πολέμιοι των ψηφιακών θα ταχθούν υπέρ.
Εξάλλου κοιτάζοντας τι γίνεται στο εξωτερικό μπορείτε να δείτε κάποιες χώρες να θάβουν "πρόωρα" τα αναλογικά συστήματα αντικαθιστώντας τα με νέα ψηφιακά.

Share:

Πιστοποιημενο Εκπαιδευτικο Κεντρο Πρωτων Βοηθειων.

We are ISO 9001:2015 certified.

Member of Committee for Tactical Emergency Casualty Care

Member of Committee for Tactical Emergency Casualty Care
Since 2018

Διαλεξατε το διαβασατε περισσοτερο :

Άσκηση part 2

Τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η 2 ημερών άσκηση του Πυροσβεστικού Σώματος με σενάριο τροχαίου με πυρκαγιά σε οχήματα μέσα σε σήραγγα. Ο Σύλλο...

Hands - Only CPR

Το αρχειο μας

Κεραυνοί live

meteoalarm.eu

Site με καταχωρημενο Copyright.

Visitors Powered by google.

Από το Blogger.