12/1/17

Υποστήριξη από την εταιρία Εντύπωσις - Λερίδης Γραφικές Τέχνες.

Τα μέλη και το ΔΣ της RSF Hellas ευχαριστούν την εταιρία Εντύπωσις - Λερίδης Γραφικές Τέχνες για την υποστήριξη προς τον σύλλογο μας με έντυπο υλικό.

Η Εντύπωσις - Λερίδης Γραφικές Τέχνες, είναι ένας κόσμος έμπνευσης, υπευθυνότητας, δημιουργικότητας. Κάθε βήμα της εκτύπωσης γίνετε in-house, από την κατασκευή της μακέτας μέχρι και την τελική εκτύπωση, το οποίο σημαίνει ότι είμαστε πιο γρήγοροι και πιο ευκίνητοι.
Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και πολλά χρόνια εμπειρίας.
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, έχει την τεχνογνωσία να σας κατευθύνει στην σωστή επιλογή χαρτιού, γραμματοσειράς και χρώματος για την δουλειά σας. Διαθέτουμε ψηφιακή (digital) και λιθογραφική (offset) εκτύπωση ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Διαχρονικός στόχος μας, είναι να προσφέρουμε μοναδικές ιδέες και λύσεις, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του πελάτη, όπως διαφημιστικά έντυπακατάλογοι προϊόντωνολόγραμμα ασφαλείαςμεταβλητά δεδομέναεκτύπωση barcode - QR code.
Θα τους βρείτε Aιγαίου 35 - Καρέλλας Κορωπί 19400, Αθήνα 

Αλλά και στο FB 

Share:

Πιστοποιημενο Εκπαιδευτικο Κεντρο Πρωτων Βοηθειων.

We are ISO 9001:2015 certified.

Member of Committee for Tactical Emergency Casualty Care

Member of Committee for Tactical Emergency Casualty Care
Since 2018

Διαλεξατε το διαβασατε περισσοτερο :

Άσκηση part 2

Τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η 2 ημερών άσκηση του Πυροσβεστικού Σώματος με σενάριο τροχαίου με πυρκαγιά σε οχήματα μέσα σε σήραγγα. Ο Σύλλο...

Hands - Only CPR

Το αρχειο μας

Κεραυνοί live

meteoalarm.eu

Site με καταχωρημενο Copyright.

Visitors Powered by google.

Από το Blogger.