23/2/17

Βράβευση της Ομάδας μας

Η Ταμίας μας Κα ΔΑΓΚΙΝΑΚΗ παράλαβε το βραβείο.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 η εκδήλωση της απονομής των τιμητικών βραβείων στα πληρώματα και στους συμμετέχοντες των παρελάσεων του Καρναβαλιού 2017 του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Το αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου “Θεόδωρος Αγγελόπουλος”, γέμισε από γονείς, παιδιά, δασκάλους και συμμετέχοντες στις φετινές καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου, σε μία όμορφη τελετή λήξης των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού 2017, με την καθιερωμένη απονομή των τιμητικών βραβείων.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου άνοιξε τη βραδιά ευχαριστώντας όλους όσους συμμετείχαν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις και στις παρελάσεις του Δήμου, τους Δημοτικούς και Κοινοτικούς συμβούλους που εργάσθηκαν για τη διεξαγωγή και την επιτυχία των εκδηλώσεων και φυσικά τους εργαζομένους του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απεύθυνε στην εθελοντική οργάνωση RSF Hellas, που συνέβαλλε στην ασφαλή διεξαγωγή των δύο καρναβαλικών παρελάσεων, καθώς και στην Αστυνομία, την Τροχαία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Εκτός από τα πληρώματα που συμμετείχαν, στην χθεσινή τελετή έλαβαν τιμητικά διπλώματα για τη συμβολή τους στην επιτυχία των παρελάσεων, οι δύο παρουσιάστριες των παρελάσεων, η Κατερίνα Καρύδη και η Ιωάννα Χούντα, η RSF Hellas για την πολύτιμη συμβολή τους στην υγειονομική κάλυψη των παρελάσεων, καθώς και οι μεγάλοι χορηγοί των φετινών εκδηλώσεων.Share:

Πιστοποιημενο Εκπαιδευτικο Κεντρο Πρωτων Βοηθειων.

We are ISO 9001:2015 certified.

Member of Committee for Tactical Emergency Casualty Care

Member of Committee for Tactical Emergency Casualty Care
Since 2018

Διαλεξατε το διαβασατε περισσοτερο :

Η RSF Hellas στους Ομιλητές του EMERGENCY 2019.

Παρουσίαση - της τεχνολογίας DMR και του διασυλλογικού δικτύου DMR+, - των Πιστοποιήσεων ISO και του ρόλου τους στην Πολιτική Προστασία στα ...

Hands - Only CPR

Το αρχειο μας

Κεραυνοί live

meteoalarm.eu

Site με καταχωρημενο Copyright.

Visitors Powered by google.

Από το Blogger.