Κεραυνοί live

17/8/19

1:12 μ.μ.
Ευτυχώς που δεν είναι πρωταπριλιά γιατί οι περισσότεροι θα νόμιζαν ότι είναι ψέμα.

Η αλήθεια όμως, είναι ότι η ομάδα ΠΕΤΑΕΙ!!!

Ο κόμβος SV3Ο στο όρος Δολιανά, πλησίον της πόλης της Τρίπολης, είναι πλέον σε λειτουργία.

Η τεχνική μας ομάδα σε συνεργασία με συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες από την Τρίπολη, έκανε το αδύνατο να φαίνεται παιχνιδάκι.

Μέσα σε λίγες ώρες είχε ολοκληρωθεί όλη η εγκατάσταση και ο αναμεταδότης ήταν στον ‘’αέρα’’!!!

Πιο αναλυτικά, από τις πολύ πρωινές ώρες μεταβήκαμε στην Τρίπολη και προμηθευτήκαμε μια σωλήνα βαρέως τύπου, για την στήριξη της κεραίας.

Εκεί συναντήσαμε και τον πρώτο συνάδελφο, ραδιοερασιτέχνη της πόλης που μας βοηθησε να κουβαλήσουμε την σωλήνα και μας κέρασε κάτι καταπληκτικά καφεδάκια, για να βγάλουμε το δύσκολο πρωινό που ερχόταν.

Φυσικά μας συνόδεψε και στο βουνό, για να 'βάλει πλάτη' που λέμε.

Ο δεύτερος συνάδελφος, κάτοικος Αρκαδίας και αυτός, ήρθε κατευθείαν στην κορυφή και φρόντισε για τα δικτυακά θέματα της εγκατάστασης, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για την σύνδεση του κόμβου στο δίκτυο.

Έτσι όλοι αναλάβαμε ένα κομμάτι της δουλειάς, με σκοπό την ολοκλήρωση του έργου.

Άλλος τα χωροταξικά, άλλος με τους υπολογιστές, άλλος με τους αυτοματισμούς για την ψύξη του εξοπλισμού και άλλος με το κομπρεσέρ για τις τρύπες...

Τελικό αποτέλεσμα, ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Από χθες 16-8-2019, ο αναμεταδότης SV3O βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, προσφέροντας πρόσβαση σε όλους τους Ραδιοερασιτέχνες του νομού Αρκαδίας και Λακωνίας.

Ο συγκεκριμένος αναμεταδότης, θα καλύπτει τις ακόλουθες πόλεις:

Τρίπολη, Μεγαλόπολη, Σπάρτη, κόλπος του Άργους-Ναυπλίου και φυσικά πρόσβαση απο Αθήνα για όσους έχουν καλύτερες εγκαταστάσεις κεραιών.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αναμεταδότη, είναι τα ακόλουθα:

439.2375 MHz (-7.600)

Διακριτικό: SV3O

Θέση: Δολιανά Αρκαδίας – Τρίπολη

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα γίνει μια αναβάθμιση του πάνελ που φέρνει το ιντερνετ στο σημείο, γιατί παρατηρήσαμε ορισμένες σποραδικές μικρό-διακοπές στην ομιλία των απομακρυσμένων χρηστών, κάθε αρχή και δύσκολη όμως….

(Να ζητήσουμε συγνώμη από τους συναδέλφους που κάνουν συνεχείς αλλαγές στα αρχεία των πομποδεκτών τους, αλλά να ξέρουν ότι θα το ξανακάνουμε σύντομα!!! HiHiHi!!!)

Η ανάπτυξη του δικτύου είναι ραγδαία και απαιτεί συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων!!!

73 και καλές επαφές σε όλους!!!
SV1EDZ