Κεραυνοί live

30/8/19

11:27 π.μ.
Εδώ είμαστε πάλι, όπως το είχαμε υποσχεθήκαμε πριν από λίγες ημέρες βέβαια.
Τί έκανε πάλι η τεχνική μας ομάδα;
Κάτι καινούριο σκάρωσε; ΝΑΙ

Ο ολοκαίνουριος κόμβος SW8T που βρίσκεται στην κορυφή του όρους Τελέθριο της Εύβοιας, είναι από χθες 29/8/2019, σε πλήρη λειτουργία!!!
Η πλέον καταρτισμένη τεχνική ομάδα του DMR PLUS, προχώρησε με αστραπιαίες κινήσεις και μέσα σε ένα πεντάωρο (Ώρα εκκίνησης από την Αθήνα 4:30 π.μ) κατόρθωσε να θέσει σε λειτουργία τον εξοπλισμό.
Αυτό ο κόμβος ήταν ένα στοίχημα για εμάς, καθώς από τις πρώτες ενεργοποιήσεις κόμβων, όπως του Κιθαιρώνα και του Πηλίου, είχαμε εντοπίσει ένα τεράστιο κενό, εντός του Μαλιακού κόλπου.
Κρυφός μας πόθος λοιπόν, η ενεργοποίηση του κόμβου SW8T της Εύβοιας που θα ‘φώτιζε’ αυτό το κενό.


Τώρα πλέον πιστεύουμε ότι το δίκτυο έχει σχεδόν αδιάληπτη κάλυψη, τουλάχιστον επί του Εθνικού οδικού άξονα μεταξύ Αθήνας - Θεσσαλονίκης.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κόμβου, είναι τα ακόλουθα:
Συχνότητα λειτουργίας
438.7625 (-7.600 Shift)
Διακριτικό Κλήσεως
SW8T
Θέση Τελέθριο Όρος – Εύβοια

Μην βιάζεστε να δυσανασχετήσετε που θα πρέπει να προγραμματίσετε πάλι τους πομποδέκτες σας, γιατί έρχονται και άλλες ενεργοποιήσεις.
HiHiHi!!!!

Το δίκτυο DMR Plus είναι το μόνο Ελληνικό ‘ζωντανό δίκτυο’, με εκπληκτικούς ρυθμούς ανάπτυξης και σε συνεργασία πάντα με Συλλογικούς φορείς ή ενεργές Ραδιοερασιτεχνικές παρέες της Περιφέρειας, υλοποιούμε ένα πραγματικά δύσκολο στόχο, ενός σύγχρονου ψηφιακού Ραδιοερασιτεχνικού δικτύου.
Καλές επικοινωνίες σε όλους
Για το DMR Plus


SV1EDZ